A karantén idején is zavartalanul folyik a városi CLLD projekt kiválasztási folyamata

Updated: May 9, 2020

A városi CLLD pályázat kiválasztási folyamata zavartalanul folyik a karantén idején is a főképpen elektronikusan zajló rendszerének köszönhetően.

A pályázók segítését a HACS munkaszervezete végzi a Művelődés Házában, ahol a pályázók és a CLLD programban résztvevők laptopot, tabletet és projektort is kölcsönözhetnek helyi használatra és térítésmentesen rákapcsolódhatnak a Művelődés Háza WIFI-jére. A karantén idején pedig telefonos és elektronikus ügyfélszolgálat vehető igénybe.

A pályázatok értékelésében és megvalósításuk elősegítésében részt vesznek az Esztergomi Iparkamarában székelő Széchenyi Programiroda munkatársai. Ők is megkereshetők távkapcsolatban is. Arról pedig, hogy melyik pályázatok kerülhetnek megvalósításra, a HACS Helyi Bíráló Bizottsága, valamint a CLLD program Irányító Hatósága dönt, amiről az érintettek az Esztergomi Közösség- városi pályázataink facebook csoportban értesülhetnek leggyorsabban.

Már több, mint egy éve került első városi bemutatásra az Esztergomi Közösségi CLLD program a Művelődés Házában. Közel 100 városi érdeklődő hallgatta meg a 360 millió forint CLLD városi uniós keretre kiírt első pályázat tájékoztatóját. Azóta 59 esztergomi intézmény, civil szervezet és vállalkozás nyújtotta be pályázatát programok szervezésére, kapcsolatépítésre és közösségi terek funkcióváltó megújítására.

Az Esztergom, az értéktudatos, önszerveződő helyi közösségek városa című helyi közösségfejlesztési stratégia (HKFS) megvalósítását a 17 fős Helyi Akciócsoport (HACS) és a Művelődés Háza munkaszervezet végzi a pályázók partnerségében.

A későbbiekben beszámolunk a nyertes pályázatok pontos témáiról és megvalósulásuk helyszíneiről is.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Újra lehet pályázni a TOP-7.1.1-16-H 099-3

Újra lehet pályázni a TOP-7.1.1-16-H 099-3 számú „Az esztergomi közösséget erősítő, városon kívüli együttműködések” című felhívásra Támogatható tevékenységek: Partnerségépítés támogatása, regionális,

Újra lehet pályázni a TOP-7.1.1-16-H 099-1

Újra lehet pályázni a TOP-7.1.1-16-H 099-1 számú „Közösségerősítő akciók és programok szervezése Esztergom területén” című CLLD helyi felhívás „D” akcióterületére Támogatható tevékenységek: A városi s

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kedvezményezett neve: A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. Projekt címe: Helyi Közösségfejlesztési Stratégia megvalósítása Esztergom városában Támogatás összege: 40 millió Támogatás mértéke: 100

© 2019 ANDONISTUDIO | 0670 4427052

  • Facebook - Grey Circle